top of page

General Discussions

Public·239 members

Njikiolop MaersNjikiolop Maers
Njikiolop Maers

Həftə ərzində çox məşğul olduğum üçün internetdə vaxt keçirmək üçün konkret planım olmur. Bəzən səhər qısa fasilədə, bəzən nahar zamanı, bəzən də axşam evdə bir qədər boş vaxt tapıram. Ona görə istənilən anda rahat şəkildə daxil ola biləcəyim bir seçim axtarıram. Azərbaycanda belə platforma seçərkən giriş prosesinin sürəti, mobil cihazlarla uyğunluq və hesab parametrlərinin asan idarə edilməsi kimi hansı meyarları nəzərə almaq lazımdır?

6 Views

Dünən axşam internet bağlantısı bir neçə dəfə kəsilirdi və mən də əsəbiləşib telefonu kənara qoydum. Beş dəqiqə sonra yenə götürdüm, təbii ki. Sonra müxtəlif səhifələrə baxa-baxa ünvanına gəlib çıxdım. Bir az nəzər saldım, sonra başqa şeylərə keçdim. Amma səhifəni yadda saxladım, çünki axşam evdə vaxt keçirmək üçün fərqli variant axtaran adamların marağına səbəb ola bilər. Mən belə şeylərdə şəxsi təcrübəmi paylaşmağın kifayət etdiyini düşünürəm. Hər şeyi “ən yaxşı”, “mütləq” və s. kimi təqdim etməyə ehtiyac yoxdur. Səhifəyə baxırsan, məlumatları oxuyursan, şərtlərlə tanış olursan və sonra özün qərar verirsən. Mənə görə ən normal yanaşma budur. Ona görə kimsə forumda axşam üçün yeni bir məşğuliyyət axtardığını yazıbsa, bu linki də nəzərdən keçirməsini deyərdim. Bəlkə uyğun gələcək.

bottom of page