Axşam evdə istirahət edərkən telefonla məşğul olmaq üçün yeni bir internet seçimi sınamaq istəyirəm, amma çox mürəkkəb xidmətlər mənə uyğun deyil. Mənim üçün birbaşa brauzerdən açılan, menyusu aydın olan və istifadə üçün uzun hazırlıq tələb etməyən variant daha rahatdır. Azərbaycanda belə platformaları seçərkən real istifadəçi rəyləri ilə yanaşı saytın texniki sabitliyi, mobil uyğunluğu, məxfilik siyasəti və hesabın idarə olunması baxımından hansı məlumatları müqayisə etmək daha faydalıdır?
8 Views

Bəzən işdən sonra evə gələndə telefonun ekranına baxmaq belə istəmirəm, amma bir neçə dəqiqə keçəndən sonra yenə əlim avtomatik telefona gedir. :D Yəqin ki, bu, çox adamda belədir. Belə vaxtlarda sosial şəbəkələrdə boş-boş gəzməkdənsə, yeni səhifələrə baxmağa çalışıram. Keçən dəfə ünvanına rast gəldim və bir az araşdırdım. Səhifəyə baxandan sonra fikirləşdim ki, axşam üçün fərqli rəqəmsal məşğuliyyət axtaranların diqqətini çəkə bilər. Mənim üçün belə seçimlərdə əsas məsələ əvvəlcə hər şeyi başa düşməkdir. Təqdim olunan məlumatları oxumaq, qaydaları nəzərdən keçirmək və şərtlərə diqqət yetirmək lazımdır. Sonra artıq insan özü qərar verə bilər. Məncə, bu, istənilən yeni rəqəmsal xidmətə yanaşmaq üçün normal üsuldur. Kiminsə tövsiyəsinə görə dərhal qərar verməyə ehtiyac yoxdur. Özün baxırsan və öz fikrini formalaşdırırsan. Ona görə də bu linki sadəcə əlavə variant kimi paylaşmaq istəyirəm. Bəlkə kiminsə axşam üçün axtardığı şeydir.